Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Skal du begynne i Vg1 til høsten? Da må du ha en bærbar datamaskin. Bruk en du allerede har, eller kjøp ny subsidiert PC/Mac gjennom fylkeskommunen. Bestill nå!

Inntak og intern venteliste på Rosenvilde vgs

Inntakskontoret i Viken administrerer inntaket til fylkets videregående skoler. Du finner informasjon om reglene for inntak og kontaktinformasjon til inntakskontoret på nettsiden https://viken.no/tjenester/skole-og-opplaring/opplaring-i-skole/soke-skoleplass Ikke alle kommer inn på førstevalget, og mange lurer på hva som skjer med ventelistene. Når en elev sier fra seg plassen ved en skole, får neste søker på ventelisten tilbud om plass. Du kan følge med på status for din søknad på www.vigo.no Det er veldig viktig at du møter opp på den skolen hvor du har skoleplass første skoledag. På denne måten bevarer du retten til opplæring for inneværende skoleår. Dersom det er tungtveiende grunner for ønske om å bytte skole, som for eksempel mobbing eller store konflikter, må du ta kontakt med rådgiver på den skolen du har kommet inn.     Dersom du er interessert i å gå på Rosenvilde vgs, men ikke står på venteliste, eller dersom du står på venteliste og ønsker å gi skolen tilleggsinformasjon om din situasjon, kan du fylle ut søknadsskjema venteliste (lenke). Skjemaet sendes på e-post til rosenvildevgs@viken.no . NB: Skolen er forpliktet til å følge ventelisten fra Inntakskontoret i Viken fylkeskommune frem til 1.september.  Du vil motta en sms eller en telefon når/dersom vi kan tilby deg skoleplass. Søknad_venteliste (DOCX, 42 kB) Vi ønsker deg lykke til med skolestart!

Sommertid på Rosenvilde

Åpningstider og kontaktinformasjon

Velkommen til skolestart

Tirsdag 18. august

Elev-PC for elever ved skoler i Akershus

Alle elever i de videregående skolene i Viken fylkeskommune skal ha en bærbar datamaskin. Elever ved de videregående skolene i tidligere Akershus må selv sørge for å skaffe seg en datamaskin til skolestart.

Nødhjelp til skolestart

Kurs i Bærum kommune for foreldre til ungdommer som strever med å gå på skolen