Helse- og oppvekstfag

Dette er utdanningsprogrammet for deg som har interesse for andre mennesker, har innlevelsesevne og kan samarbeide med andre.

To par ben på en gressplen - Klikk for stort bilde Rogério Martins/Pexels    Utdanningsprogrammet gir grunnleggende kunnskaper og erfaringer innenfor fagområdene kommunikasjon og samhandling, helsefremmende arbeid og yrkesutøvelse.

Ved å velge Helse- og oppvekstfag kan du få forskjellige jobber innen helse-, sosial- og oppvekstsektoren.

Yrkesmuligheter

Ambulansearbeider, Apotektekniker, Barne- og ungdomsarbeider, Fotterapeut, Ortopeditekniker, Helsefagarbeider, Helsesekretær, Tannhelsesekretær, Hudpleier, IKT-servicemedarbeider

På Rosenvilde har du følgende utdanningsmuligheter: Barne- og ungdomsarbeider og Fotterapeut/Ortopeditekniker.

Helse- og oppvekstfag